Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Miért válaszd a MagNet Faktort?

20 éve a pályán, elégedett ügyfelek és fejlett technológia. Röviden ez jellemzi a Magnet Faktort. 

A magyarországi faktoring szektorban a MagNet Faktor egy valamiben kiváltképpen különbözik a többi versenyzőtől: A MagNet Bank csoport tagjaként egy bank hátterének biztonságával nyújtja a finanszírozást, azonban külön társaságként képes a szolgáltatás rugalmasságát, gyorsaságát megőrizni. Érdemes kicsit jobban megismerned miért válaszd a MagNet Faktort, ha faktorálásról van szó!

Korábbi cikkeinkben részletesen is megismerkedhetsz a faktoring fogalmával és előnyeivel, az alábbiakban pedig a piac egyik jelentős szereplőjét, a MagNet Faktort mutatjuk be.

Hogyan kezdődött?


A cég alapítói 2006-ban hozták létre első, közös faktoring cégüket, majd 2014-ben elkezdődött az együttműködés a MagNet Bankkal, 2018-ban pedig megalakult a MagNet Faktor. Ezzel egy egyedülálló megoldás jött létre a piacon: egy bank pénzügyi és biztonsági hátterével kezdhetett működni egy független faktoring cég. A kollaboráció legnagyobb előnye, hogy a MagNet Faktornak nem kellett feladnia legfőbb elveit: a partnerek gyors és hatékony kiszolgálását.

„Mai napig számos olyan pozitív megerősítést kapunk arra vonatkozóan, hogy reakcióink gyorsasága kiemelkedő a piacon. Igyekszünk az ajánlatadástól, a szerződéskötésig, majd a tényleges finanszírozásig a leggyorsabb megoldásokat biztosítani partnereinknek.”

 A vállalkozás vezetői 20 éves tapasztalatukkal számos pénzügyi nehézség idején tudták támogatni partnereiket.

„2022 és 2023 ebből a szempontból is egy rendkívül izgalmas időszak. Az egyre romló gazdasági kilátások miatt a vállalkozásoknak a likviditás különösen fontossá válik és nem tehetik meg, hogy hónapokat várjanak a pénzükre. Ebben a nehéz helyzetben is minden partnerünk számíthat a MagNet Faktorra.”

Pár szóban a faktoringról


A faktorálás esetén búcsút mondhatunk a hosszú fizetési határidőknek. Mindössze három lépést érdemes megjegyezned a faktorálással kapcsolatosan:

  • Kiállítod, majd benyújtod a számlát a faktoring cégnek
  • A faktoring cég jellemzően még aznap megelőlegezi számodra a számla értékének jelentős részét
  • Majd, ha partnered rendezte a számlát, a költségek levonása után fennmaradó összeget is elutalja vállalkozásodnak

Ezzel elkerülhetőek a likviditási problémák és sokkal gyorsabban fejlődhet vállalkozásod.

Amennyiben pedig ehhez biztos partnert keresel, válaszd a MagNet Faktort!

 

Címkék:
faktoring