Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Az online számlázás előnyeiről

Volt már olyan, hogy számlázni szeretett volna, de nem volt Önnél  a számlatömbje? És a pecsétjét hányszor hagyta az irodában vagy a kollegájánál?

Az elektronikus szolgáltatások legfőbb célja megkönnyíteni és egyszerűsíteni a felhasználók ügyintézéseit. Mindannyian tapasztaltuk már, hogy ha egy jól összeállított és kialakított rendszert használunk, az mennyire meg tudja könnyíteni a mindennapi munkánkat vagy tehermentesíthet bennünket életünk egy-egy területén.

Miért használjunk online számlázót?

1. Csak regisztráljon és használja!

Nem kell fáradoznunk hosszadalmas és bonyolult telepítéssel, ugyanis a programot nem kell a számítógépünkre telepíteni, mert azt webes felületen keresztül érjük el.

2. Bárhol számlázhat, nincs eszközhöz kötve!

A számlázó program futtatásához csupán internet elérésre és egy böngészőre (Edge, Firefox, Chrome) van szükségünk. 

3. Számlák online elérhetősége

A Billzone.eu rendszer az előfizetési csomagoktól függően online elérhetőséget biztosít a kiállított számlákhoz 1 hónaptól akár 10 évig. Ez azt jelenti, hogy az adatok semmilyen körülmények között nem veszhetnek el. A számlatárolás bővebb leírásáról olvassa el vonatkozó blogcikkünket.

4. Automatikus verziófrissítések

Nincs szükségünk a számlázó szoftver állandó karbantartására. A szoftver kezeléséhez, üzemben tartásához a szolgáltató online szakértő kezeket biztosít.

5. Automatikus jogszabálykövetés

Amennyiben a vonatkozó törvények módosítására kerül sor, nem kell  gondoskodnunk a szoftver új verziójának beszerzéséről vagy letöltéséről. Az aktuális törvényi megfeleléshez szükséges újabb verzió azonnal elérhető és automatikusan frissül.

6. Gyors problémamegoldás

Ha a gépünkre telepített szoftver nem indul, meghibásodik vagy bármilyen problémába ütközünk, akkor annak megoldása mindenképpen helyszíni problémamegoldást igényel, amely nem kevés költséggel és időveszteséggel jár. Az online számlázó esetében a hibaelhárítás tőlünk függetlenül, azonnal és zökkenőmentesen történik.

7. Nincs munkaidőhöz kötve

Az online számlázó program használata időkorlát nélküli, azaz nem csupán munkaidőben és nemcsak a munkahelyi számítógépünkről számlázhatunk.

8. Multitasking megoldást nyújt

Mivel több számítógépről is elérhető a Billzone.eu - online számlázó program, ezért akár egy cégtől többen is kiállíthatnak számlát különböző számítógépekről, sőt ehhez még a munkahelyükön sem kell tartózkodniuk, hanem akár otthonról, de még egy internet kávézóból vagy akár külföldről is intézhetik számlázásaikat.