Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Mit jelent az Online Számlázó rendszer?

Ahogy az internet felhasználása és az elektronikus kommunikáció egyre fejlődik, azzal együtt terebélyesedik a világhálón keresztül elérhető szolgáltatások köre. Ma már szinte mindent megvásárolhatunk webáruházakból (étel-ital rendelés, könyv, parfüm...stb) és életünk bármely szegmensét megoszthatjuk másokkal facebookon, akár twitteren vagy blogon. Ebből tehát egyenes út vezet oda, hogy miért ne számlázhatnánk interneten keresztül?

Mi az az online számlázás?

Online számlázásnak nevezzük azt a számlázási módszert, ha interneten keresztül érjük el a számlázó programot. Ehhez mindössze részünkről annyi szükséges, hogy rendelkezzünk aktív internet kapcsolattal, ezen keresztül pedig csatlakozhatunk az online számlázó rendszerhez.

Mi az online számlázó rendszer?

Az online számlázó program egyik előnye, hogy nem kell sem magát a programot, sem a futtatásához szükséges programokat telepítenünk a számítógépünkre, hiszen a rendszer online működik. Nincsen szükségünk rendszergazdára, aki gyors varázsmozdulatokkal feltelepíti a gépünkre a szoftvereket és ha minden jól megy, akkor elindul a rendszer.

Online számlázás előnye

A szolgáltatás online elérése következtében bármikor és bárhonnan elérhető az internet segítségével a számlázó program, amelyet meg sem kellett vásárolnunk. Nem szükséges a munkahelyi gépünk előtt ülnünk és csak a munkaidőre korlátoznunk cégünk számlázását.

Használd a Billzone.eu számlázót!

A Billzone.eu online számlázó programot  a www.billzone.eu oldalon érhetjük el, ahol a világháló nyújtotta lehetőségeket kihasználva megismerkedhetünk és elsajátíthatjuk az internetes számlázás fortélyait.