Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

INGYENES csomag feltételek

Az INGYENES csomag feltételeink az alábbiak:

Elektronikus számla kiállítására nincsen lehetőség 2023.03.01-től az INGYENES csomagban. Ha szeretne e-számlát kiállítani, akkor válassza az ALAP vagy PLUSZ előfizetési csomagunkat.

A cégadat és jogosultság ellenőrzés a hiteles cégadatokkal történő számlakiállításhoz elengedhetetlen, a cégadat és jogosultság ellenőrzés folyamatáról itt lehet bővebben olvasni.

Évi 10db papír alapú számla kiállítása engedélyezett 2024.03.01-től az INGYENES csomagban. Az a cég, aki eléri adott évben a 10 db papír alapú számla kiállítását, a következő számlát már nem áll módjában kiállítani. Ha mégis szeretne számlázni, akkor válassza az ALAP vagy PLUSZ előfizetési csomagunkat.

Reklám a számlákon: INGYENES csomagban a kiállított számlákon reklámot helyezünk el.

Számlák online elérhetősége: INGYENES csomagban a számlák tárolása maximum 2 hónap. A számlák láthatóságának visszaállításához egyedi technikai helyreállítási díj ellenében lehetőség van, ez ügyben keresse ügyfélszolgálati munkatársainkat a support@billzone.eu elérhetőségen. A számlák online eléréséről itt lehet bővebben olvasni.

Felhasználói fiók aktívan tartása: INGYENES csomaggal rendelkező cég esetében a felhasználónak 180 naponta be kell lépnie a rendszerbe. Erről bővebben itt lehet olvasni.

Felhasználói darabszám korlátozás: INGYENES csomagban egy céghez kizárólag 1 felhasználó tartozhat. Különösen fontos információ ez akkor, hogyha egy cég fizetős előfizetői csomagból esik vissza INGYENES csomagba, ugyanis ekkor a céget létrehozó user-en kívüli felhasználók nem tudnak belépni a céghez mindaddig, amíg INGYENES előfizetési csomagban marad a cég.

Előfizetési csomaghoz tartozó funkciók: Az INGYENES előfizetési csomagban korlátozottabban érhetők el a funkciók a többi fizetős csomaghoz képest. A teljes funkciólistáról itt tájékozódhat.

Számla kiküldése a rendszerből vevő részére nem lehetséges 2023.03.01-jétől az INGYENES előfizetési csomagban.  A számlát nem lehet a vevő részére kiküldeni automatikusan a rendszerből az email cím megadásával, azaz a Billzone.eu rendszerből saját számítógépünkre letöltött .pdf formátumú fájlt e-mail csatolmányként lehet továbbítani a vevő részére.

Logó feltöltése a számlára nem lehetséges 2023.03.01-jétől az INGYENES előfizetési csomagban.  

Adatvédelmi tudnivaló: INGYENES csomagban a személyes adatok felhasználása nem tér el a fizetős csomagokétól. Bővebben a személyes adatok felhasználásáról az Adatvédelmi Tájékoztatóban olvashat.