Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Automatikus előfizetési csomag hosszabbítás

A billzone.eu online számlázó használatához előfizetési csomag vásárlása szükséges.

A rendszerben az új ügyfeleknek a cégregisztráció során negyedéves vagy éves előfizetési csomagot kell választaniuk a rendszerhasználathoz. 

Milyen előfizetési csomagok használhatók a rendszerben? 

A billzone.eu rendszerben található előfizetési csomagok mindenkori listája megtalálható a publikus Áraink oldalon: ITT

Milyen funkciókat tartalmaznak az egyes előfizetési csomagok?

Az egyes szolgáltatási csomagokhoz tartozó funkciók mindenkori listája megtalálható a publikus Csomagárak/Funkciók oldalon: ITT

Mennyibe kerülnek az előfizetési csomagok?

Az egyes előfizetési csomagokhoz tartozó mindenkori díjak listája megtalálható a Csomagárak oldalon: ITT

Hogyan lehet előfizetési csomagot választani a rendszerben? 

Új előfizetési csomag vásárlást a VÁSÁRLÁS csempében található MEGRENDELÉS gomb megnyomásával lehet kezdeményezni. A vásárlás során szükséges kiválasztani a terméket, az előfizetés időtartamát és a fizetési módot. KUPON felhasználása esetén meg kell adni a kuponszámot.

RENDELKEZEL KUPONNAL? 

Így használd fel a kuponod: Kupon beváltás ismertető

Előfizetési csomag időtartamok:

* negyedéves
* éves 
* két éves

Automatikus csomaghosszabbítás

Amennyiben az előfizetési csomag lejár, a rendszer egy automatikus megrendelést kezdeményez az előfizetési csomag meghosszabbítására a lejárat előtt 30 nappal. Az automatikus megrendelésről e-mailben tájékoztatjuk ügyfeleinket, melyben tájékoztatjuk a csomaghosszabbítás adatairól, illetve az átutaláshoz szükséges információkról. 

FONTOS!

A megrendelés NEM KÖTELEZI SEMMIRE ügyfelünket.

Csomag lejárati figyelmeztetések

Az előfizetési csomag lejárat időpontja előtt a FIGYELMEZTETÉSI IDŐSZAKBAN a rendszer az alábbi figyelmeztetéseket küldi ki levélben (a rendszerben megadott értesítési email címre):
* csomaglejárati időpont előtt 30 nappal
* csomaglejárati időpont előtt 20 nappal
* csomaglejárati időpont előtt 10 nappal
A levélben kiemelésre kerül az ügyfelek részére, hogy az INGYENES csomagba történő visszaesés esetében a funkciók korlátozásra kerülnek.

FONTOS!

A rendszer 3db automatikus figyelmeztető email üzenetet küld ki a csomaglejáratról!
Ezért nyomatékosan kérjük ügyfeleinket, hogy kapcsolattartási email címnek olyan címet adjanak meg, amelyet rendszeresen olvasnak, kezelnek, így rendszerüzeneteink biztosan célba érnek. 

Csomag lejárat

Amennyiben az elő csomagelőfizetés lejár és az nem kerül meghosszabbításra, akkor a cég előfizetése automatikusan átkerül az INGYENES előfizetési csomagba a lejárat napján éjfélkor. 

FIGYELEM!
Ha egy cég visszaesik az INGYENES csomagba, akkor onnantól az INGYENES csomag feltételeknek megfelelően érhetők el a rendszer szolgáltatásai és funkciói.
Az INGYENES csomag feltételek ITT olvashatóak. 

Türelmi idő

Amennyiben az előfizető cég átesik INGYENES csomagba egy fizetős csomagból, abban az esetben egy úgynevezett TÜRELMI IDŐT biztosítunk a részére, amely idő alatt "büntetés" nélkül meghosszabbíthatja az előfizetését és nem tűnnek el a számlái. A türelmi idő: 30 nap. 

Címkék:
online számlázó